Divadlo Bratří Formanů

Festival ARENA 2023 / Cirkus, Divadlo, Koncert, Setkání, Tvůrčí dílny

Loď Tajemství je opět součástí open air festivalu Divadla bratří Formanů ARENA, který se letos koná ve dnech 17. 6. až 1. 7. 2023.

Ze svého tradičního kotviště na náplavce Rašínova nábřeží na Praze 2 se přesune na náplavku Smíchovskou na Praze 5. Divadelní sál letos divákům nabídne premiéru souboru „My kluci, co spolu chodíme” nebo zbrusu novou jazzovou operku „O ztracené vodě” Štěpánky Balcarové v režii Matěje Formana. Poslední den festivalu se děti i jejich rodiče mohou těšit na léty prověřenou a oblíbenou inscenaci Aladin, rovněž v režii Matěje Formana.

Loď Tajemství opět poskytne prostor nejen pro vystoupení, ale i pro hudební program či odpočinek s dobrým jídlem a pitím a s výhledem na krásy Prahy

Festival ARENA založený Divadlem bratří Formanů je přehlídkou divadla, nového cirkusu, hudby a současné vizuální tvorby. Jeho součástí jsou představení vzniklá v produkci bratří Formanů, stejně jako představení kumštýřů, artistů a jiných umělců, které Petr a Matěj Formanovi potkali během svých cest po světě.

ARENA 2023 nabízí v Česku neviděné cirkusové novinky, zbrusu nová představení, koncerty, umělecké dílny a další atrakce pro malé i velké. Šestý ročník festivalu přivítá návštěvníky opět v Praze na Smíchovské náplavce a nově také v blízkém Erpet Centru. Představení se odehrají ve stanech či pod širým nebem na fotbalovém hřišti Erpet Centra, v parku na Hořejším nábřeží i na divadelní lodi Tajemství kotvící u Smíchovské náplavky. Také letos je vstup do areálu festivalu zdarma!