Divadlo Bratří Formanů

Bizarre Band / Koncert

Intimno, absurdno, přirozeně přátelská atmosféra, kouzlo nechtěného, folk, šanson a fúze dalších popovo-swingovo-jazzových náznaků. To je Bizarre Band (ve zkratce), který ve svém sedmičlenném složení poprvé zavítá na palubu Lodi Tajemství.

Vstupné: 100 Kč

ČLENOVÉ KAPELY
Klára Suchanková – zpěv, housle
Dušan Navařík – příčná flétna, zpěv
František Tomášek – akordeon
Zdeněk Dočekal – klavír
Pavel Husa – kontrabas
Štěpán Klouček – zpěv, kytara
František Kukula – bicí

O KAPELE ​(rozsáhlejší popis)
Vzájemně přátelské seskupení Bizarre Band se samovolně, dobrovolně a postupně utvořilo zhruba v roce 2012 kolem šansonového hudebně dramatického projektu Café Bizarre. Tak Bizarre Band započal spolupráci s tehdy vznikajícím spolkem Body Voice Band, se kterým spolupracuje doposud. Později z této spolupráce mj. vzešlo úspěšné představení Vojna od E. F. Buriana. V průběhu příprav Vojny Bizarre Band získal takřka finální nástrojové obsazení a v roce 2013 začal pracovat také na svém vlastním projektu v podobě interpretace autorských písní členky kapely Kláry Suchankové. V této „nejosobnější rovině”,
tedy v písničkaření, Bizarre Band žánrově osciluje mezi folkem, šansonem, moderní vážnou hudbou a něčím, co nikdo neví co je.
V roce 2016 Bizarre Band natočil své debutové autorské album V krajině naměkko, v roce 2017 s Janem Burianem dvojalbum Jihotaje. V současné době Bizarre Band chystá repertoár na budoucí nahrávání svého druhého autorského alba.