Divadlo Bratří Formanů

Prvorepubliková plavba s Tyjátrem: TOGO a muzika Bároty / Divadlo, Koncert

 

Věhlasný koloniální přístav na Výtoni!

Právě z něj, jak Tyjátr přísně vědecky zdokumentoval, druhé léto po vzniku ČSR vyrazila dobrodružná výprava do východní Afriky – kolonizovat ve jménu TGM. VYPLUJME z Výtoně po jejích stopách – místo paluby Legie paluba lodi Tajemství, místo Toga první pražský jez!

Velkolepá č. a s. vyjížďka si vyžaduje ty správné, červenobílé barvy, šerpy, plavky a mávátka, uvítací výbor s chlebem a solí, prvorepublikové řečnění, nespoutané křepčení a samozřejmě muzičku! Zazní dobové ŠLÁGRY a skvělé autorské písně od živých Bárot.

Nechte se přenést na Vltavu sto let zpět a nadchnout se pro republiku a její smělé ambice. To TOŽE jako TOŽE.

FAHRPLAN – Togoland

20:00 – uvítání, usedání, veselení – doprovodný program
20:30 – TOGO (Teritoriální tyjátr) k smíchu a pláči a VYPLUTÍ
21:45 – MUZIKA (Bároty) k tanci a pivu, stále na vodě
22:45 – KOTVENÍ v koloniálním přístavu na Výtoni

Nebojte se dorazit a posedět i dříve, bar bude všem otevřen.

CO JE TOGO?

Divadelní chvalozpěv na nejslavnější moment československého kolonialismu – NÁMOŘNÍ výpravu do Toga! O srdci temnoty – malém, ale našem. O nás a o nich – tehdy i dnes. Hravě a hlavně divoce akademicky.

Délka představení: 65 minut, bez přestávky, napsal: Jiří Volák, hrají: Štěpán Šantrůček, Jitka Pánková, Jonáš Vnouček, Tomáš Vítek, Noemi Krausová, Ondřej Kavan

CO JSOU BÁROTY?

Rozverná kapela, která hraje tematicky světácky a zámořsky – poslechněte si je třeba tu: https://soundcloud.com/baroty, ale nejlíp na místě na lodi.

VSTUP na celý večer: 150,- pokrývá především náklady na plavbu