Divadlo Bratří Formanů

VEGGIE NÁPLAVKA: FOOD FESTIVAL / Gastro

VEGGIE NÁPLAVKA: LOVE. FIRE & VELVET.

2 DAYS
30.4. / 1.5.

Veggie Náplavka se znovu blíží – a tentokrát hned 2 denní, se společným tématem, kterým je – LÁSKA. A to nejen láska, která je spojená s 1. májem. Lásku budeme na Náplavce během dvou dnů a večerů nacházet letos ve velmi různých podobách. 🙂 A možná bude i cenné připomenout si hodnotu lásky a pozitivních emocí pro všechny, kterým připadá, že nenávisti je ve světě kolem nás v poslední době už prostě moc.

30.4. od 15h si na Čarodějnice s tématem lásky nejprve pohrají malí i velcí během odpoledne plného skvělého vegan jídla, čarodějných lektvarů :), ale hlavně tematických vystoupení na hlavní stage a sportovních i uměleckých workshopech u řeky.

Po setmění se Love změní na Fire&Velvet Love. Prozradíme, že ohnivější atmosféru doplní různá vystoupení – třeba noční bojová show Vegan Fighter.
Dress Code můžete na tuto večerní část pojmout také ohnivěji 🙂 – vítané budou masky, které dobře doplní večerní část programu, která bude patřit zábavě, hudbě (a samozřejmě také vegan pochoutkám) – ale hlavně setkávání u krásné noční řeky (zapomeňte na virtuál 🙂 )

A to i proto, že Láska bude během celých dvou dnů přítomná také v podobě největšího Live Veggie Setkávání, ve které se Veggie Náplavka během dvou dnů promění – pokud budete chtít a hledáte nové přátele nebo třeba partnera, partnerku, budete mít skvělou live příležitost- brzo přineseme více info, jak se v davu těch, kteří hledat nikoho nebudou, na seznámení nenápadně poznáte. 🙂
Přítomná bude ale i burza spolu/práce, spolu/bydlení a všeho, kde můžete najít ty, které hledáte.