Divadlo Bratří Formanů

Operní Klystýr 4.0 / Divadlo

Těžkej operní underground. Kontroverzní show, která ani Operu Mínus nenechá chladnou. Bizár operního světa. Světa, kterej stále ještě nepochopil, vo co v týhle hře běží.

Nabízíme Vám hlasivky na hranici samotných lidských možností spolu s potem a slzami, který nakonec proměníme v klasickej mejdan, kde rozhodně nebudou chybět Jílková se Soukupem, Vondráčková s fíkusem nebo Jánošík s Masarykem.
Tenhle totální střet civilizací a kulturních světů si určitě nenech ujít!

Spolek mladých umělců Run OpeRun je nazýván operním undergroundem, který si z opery těžkou hlavu nedělá a rozhodně tento žánr nebere nějak ukrutně vážně a přesto svými činy potvrzuje, že se vyrovná velkem divadlům! Run OpeRun pro svá kontroverzní představení vzbuzuje velmi protichůdné ohlasy a je oblíbená především u mladší generace. Všechno děláme naplno.

Vrcholem sezóny Run OpeRun je OPERNÍ KLYSTÝR, něco mezi večerním představením a velkým mejdanem. Satirické představení skrze operu naráží doslova na všechny možné společenské problémy, včetně těch politických. Představte si například, že politici jsou operní pěvci a hádají se v pořadu „Máte sólo” o postoj našeho státu k Bangladéši. V Operním Klystýru je možné vše a ještě horší věci.

Máte doma ujetou babičku nebo konzervativního puberťáka? Pozvání na jedinečně šílený Operní Klystýr může být unikátní dárek pro ně nebo pro Vás, abyste jim lépe porozuměli.

Co musíte udělat, abyste se dostali na Operní Klystýr? Zakoupit lupeny na GOOUTu, dorazit na Loď Tajemství a pak už Vás čeká jenom večer plnej smíchu! To vše zažiješ za přívětivých, demokratických 250 Kč, jestli jsi student, tak dokonce 200 Kč… ano, my víme, tomu se prostě nedá odolat!

Co že se bude financovat z VAŠICH peněz? Kam a na co poputují? Jsme transparentní a chceme mít nadále vaší důvěru, tudíž otevřeně říkáme, že poputují na další sezónu Run OpeRun a další originální představení pro vás!