Divadlo Bratří Formanů

VEGGIE NÁPLAVKA: FOOD FESTIVAL / Gastro

VEGGIE NÁPLAVKA: LOVE. FIRE & VELVET.

1.5.

Veggie Náplavka se znovu blíží – a tentokrát hned 2 denní, se společným tématem, kterým je – LÁSKA. A to nejen láska, která je spojená s 1. májem. Lásku budeme na Náplavce během dvou dnů a večerů nacházet letos ve velmi různých podobách. 🙂 A možná bude i cenné připomenout si hodnotu lásky a pozitivních emocí pro všechny, kterým připadá, že nenávisti je ve světě kolem nás v poslední době už prostě moc.

1.5. se Láska promění opět na lásku, která patří k 1.máji. A v našem pojetí propojuje ohleduplnost ke světu, všem živým bytostem a planetě. A také zdraví a tomu, abychom se cítili dobře. Krásná Náplavka se opět změní na největší setkání zdravého a ohleduplného životního stylu.
Na už tradičních největších veggie trzích v ČR (a blížíme se metě největší vegan akce v Evropě 🙂 ) se vám i letos představí vedle bohatého programu s živými foodshows, talkshows s inspirativními hosty hlavně to nejlepší z vegan české gastronomie.
Téměř 80 prodejců se na minulých ročnících staralo o to, abyste mohli celý den ochutnávat, zkoušet, inspirovat se a nakupovat všechno, co dělá vegan gastronomii ohromným a sílícím trendem, který přináší stále více lidem zdraví a dobrý pocit z toho, že kvůli potravinám nemusí už zbytečně umírat a trpět zvířata. A také skvělou fyzickou kondici – proto se během dvou dnů budete setkávat také se sportem nebo tancem ve všech podobách. 🙂

Pro celý dvoudenní program pro vás máme spoustu dalších překvapení a programu – sledujte nás.

Jako na každou naší společnou akci se už moc těšíme! Pro zvířata. Planetu. Zdraví.

Vaše Vegan Fighter Crew.